0174 - 623388

Ons Bureau

Ons Bureau

Beton- en Staalkonstruktie Adviseurs BSA BV. ( kortweg adviesbureau B.S.A. bv.) is een onafhankelijk adviesbureau dat actief is op het gebied van constructieve advisering voor zowel bestaande- als nieuwbouw projecten.

In 2018 bestond het bureau 40 jaar. Op 1 Juni 2020 hebben wij ons 5.300e project ingeschreven. Voorbeelden van projecten die door ons begeleid werden vind u terug onder referenties.

Adviesbureau B.S.A. bv. is lid van de Betonvereniging en stichting Bouwen met Staal ( voorheen het staalbouwkundig genootschap.)

Adviesbureau B.S.A. bv. is een deskundig, ervaren en in hoge mate samenwerkend team van adviseurs, constructeurs en tekenaars. Inventief in bouwtechniek met constructies in beton, staal en hout.
Naast de veiligheid van de constructies in een gebouw, krijgt ook duurzaamheid en onderhoudsvriendelijk bouwen onze aandacht.
Met name door een goed uitgedacht economisch constructief ontwerp kan vaak bespaard worden op materiaalgebruik en arbeid in de uitvoering.
Wij ontwikkelen ook graag mee aan energie-zuinige of energie-neutrale gebouwen.

De reken technieken worden ondersteund met de nieuwste programmatuur (o.a. Technosoft & AxisVM -3d) waardoor naast de toetsing aan de constructieve normen ook optimalisatie van materiaalgebruik mogelijk is. Onze tekeningen worden in AutoCAD geproduceerd en garanderen een overzichtelijke en duidelijke opbouw.

Wij zijn gevestigd in Naaldwijk, gelegen in het hart van het Westland.

Ons werkgebied is niet beperkt tot alleen de randstad (regio Westland, Den Haag, Rotterdam) maar ook andere delen van Nederland en zelfs daar buiten.

3D Berekeningen

3d constructie berekening

3d constructie berekening

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interieur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privacyverklaring

Adviesbureau B.S.A. respecteert de privacy van alle gebruikers van onze website en onze diensten. We behandelen alle persoonlijke informatie op zorgvuldige en vertrouwelijke wijze. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe gebruikersgegevens worden verzameld, gebruikt en beheerd en hoe uw privacy en persoonlijke gegevens worden beschermd.

Wij verzamelen uw persoonlijke gegevens wanneer u gebruikt maakt van onze services. We zullen echter alleen de persoonlijke gegevens opslaan en gebruiken om onze diensten mogelijk te maken. De verzamelde persoonlijke gegevens omvatten naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derde partijen, tenzij dat nodig is om de gevraagde dienst te kunnen leveren of wanneer wij daar wettelijk toe verplicht zijn.
Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te beperken.

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent de toegang tot of verwijdering van uw persoonlijke gegevens, kunt u contact met ons opnemen via e-mail info@bsa-advies.nl of telefoon +31 174 62 33 88 Deze privacyverklaring is bijgewerkt op 3 september 2018. Deze verklaring kan worden gewijzigd als gevolg van wetswijzigingen of nieuwe jurisprudentie. Daarom adviseren wij u om deze sectie regelmatig te raadplegen wanneer u onze website bezoekt.