0174 - 623388

Ons Bureau

Ons Bureau

In maart 2023 zijn de werkzaamheden beëindigd en heeft het adviesbureau de deuren definitief gesloten in verband met pensioneringen en het gebrek aan vakkundige opvolging.

Oprichter en oud-directeur John Broeren zet de werkzaamheden voort met het nieuwe bureau ;

Broeren Constructie Advies BCA

mail ;    jb@bca-advies.com

web ;    www.bca-advies.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privacyverklaring

Adviesbureau B.S.A. respecteert de privacy van alle gebruikers van onze website en onze diensten. We behandelen alle persoonlijke informatie op zorgvuldige en vertrouwelijke wijze. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe gebruikersgegevens worden verzameld, gebruikt en beheerd en hoe uw privacy en persoonlijke gegevens worden beschermd.

Wij verzamelen uw persoonlijke gegevens wanneer u gebruikt maakt van onze services. We zullen echter alleen de persoonlijke gegevens opslaan en gebruiken om onze diensten mogelijk te maken. De verzamelde persoonlijke gegevens omvatten naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derde partijen, tenzij dat nodig is om de gevraagde dienst te kunnen leveren of wanneer wij daar wettelijk toe verplicht zijn.
Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te beperken.